top of page
025escentre2021_edited.jpg

CÒLIC DEL LACTANT A PALMA DE MALLORCA

El còlic del lactant és una condició típica en bebes i que pot durar uns quants mesos. Es caracteritzada per episodis de plor intens i prolongat sense motiu aparent. Encara que la causa exacta del còlic no és del tot clara, sovint es relaciona amb immaduresa del sistema digestiu del bebe, gasos, o sensibilitat a certes substàncies presents en la llet materna.

Els símptomes típics del còlic inclouen plor inconsolable durant diverses hores al dia, generalment al vespre, i es poden acompanyar de signes com tensió abdominal, cames recollides cap al ventre i gasos. Encara que el còlic és estressant tant per els bebes com per els pares, generalment és inofensiu i tendeix a resoldre's espontàniament al voltant dels tres a quatre mesos d'edat.

Osteópata per bebes

Durant les sessions, l'osteòpata es concentra en alliberar tensions i restriccions en els teixits tous del bebe, que es poden haver originat durant el naixement o com a resultat de l'estil de vida i el creixement del bebe. L'objectiu és millorar la mobilitat, alleujar possibles molèsties i promoure un desenvolupament saludable.

Aquest tipus de tractament pot ser beneficiós per a problemes com còlics, problemes de son, dificultats d'alimentació, o simplement per assegurar un desenvolupament harmoniós del bebe.

Fisioterapia pediàtrica

En la fisioteràpia pediàtrica, els nostres professionals utilitzen exercicis terapèutics, jocs i altres mètodes per fomentar el desenvolupament motor, millorar la força i la coordinació, a més de tractar afeccions musculoesquelètiques o neurològiques.

Osteopatia pediàtrica

L'osteopatia pediàtrica es basa en tècniques manuals per detectar i tractar desequilibris i restriccions en els teixits del cos dels nins. Aquest enfocament és suau i no invasiu, i es centra en promoure l'equilibri natural del cos i millorar el benestar general del nen.

bottom of page