top of page
_DSC3895.jpg

ES CENTRE

Physiotherapy and Osteopathy

Col·laborem amb

club-basquet-cabaneta.png

Tractament Personalitzat per a Necessitats Úniques

¿QUÈ ENS DIFERENCIA?

Cada sessió impartida per el nostre equip de fisioterapeutes a Palma de Mallorca està dissenyada de forma específica i personalitzada depenent de les teves necesitats, treballem a prop teu per crear un pla de recuperació complet per aconseguir una recuperació efectiva.

El teu fisio a Palma de Mallorca

What do we offer at Es Centre?

Tant el dolor com la falta de mobilitat afecten negativament la teva qualitat de vida i això nosaltres ho sabem. Per això, el nostre equip de professionals fisioterapeutes i osteeopates t'ajudaran a recuperar la mobilitat i et tornaran l'alegria de viure sense dolor.

008escentre2021.jpg

About Es Centre

Since 2014 we have been working to improve the health, livestock, fitness and quality of life of our patients. We have a great team of physiotherapists, osteopaths and coaches to offer you the best service and the best quality.

Our Values

1.png

The body is the unit

2.png

Comprehensive and personalized treatment

3.png

Self-healing

iconos es centre.png

Structure and function

Where everything is connected and where all the parts work together.

Every person is different and needs unique treatment.

We favor the mechanisms for the body to heal itself.

Function governs structure and structure governs function

El teu Centre Integral de Fisioteràpia

Ens dediquem a oferir tractaments personalitzats i efectius per millorar la teva salut i el teu benestar. Com a professionals fisioterapeutes altament qualificats, utilitzem tècniques avançades i teràpies innovadores per tractar una àmplia gamma d'afeccions, des de lesions esportives fins a problemes musculoesquelètics crònics.

Customer Testimonials

Francisca Mestre Covas

Great professionals with good hands and better follow-up. 100% recommended.

Marina Nieto Sánchez

A care of more than 5 stars, very happy with my current physiotherapist Oscar, I certainly do not plan to change center in a very long time!

Inés Maria Planas Martin

Very good deal, the best professionals. For me one of the best not to mention the best. I am very happy with their work thanks to them I am great. Thanks.

Resol tots els teus dubtes

Què es fa en un Centre de Fisioteràpia i Osteopatia?

En una Clínica de Fisioteràpia no només se centren en la rehabilitació sinó que també engloba altres tractaments terapèutics com: prevenir lesions, diagnòstics, tractaments... per tal d'augmentar la salut i el benestar del pacient.

Quina diferència hi ha entre un Fisioteràpia i Osteopatia?

La fisioteràpia tracta sobre analitzar el dolor o lesió del pacient, a més utilitzen tècniques com la punció seca, massatges, estiraments... en canvi l'osteopatia es basa en cercar, entrendre i tracar el problema de forma manual.

Quant dura una sessió de fisioteràpia?

Una sessió de Fisioteràpia en general dura entre 45-50 minuts, en canvi al nostre Centre de Fisioteràpia a Palma, les nostres sessions duran 1 hora (valoració i exploració).

Com he de saber si he d'anar al fisio?

Quan sentis algun tipus de dolor, lesió física, molèstia, manca de mobilitat, contractura o alguna cosa relacionada amb un dolor físic, hauràs d'anar un centre de fisioteràpia que tinguis a prop teu.

Com és la primera sessió de fisioteràpia?

En primer lloc es fa una exploració a la zona lesionada per comprovar l'estat i el nivell de dolor del pacient. Seguidament el teu fisio et farà el diagnòstic i els passos a seguir per a la recuperació.

bottom of page