top of page
_DSC3895.jpg

TRACTAMENT D'OSTEOPATIA PEDRIÀTICA A PALMA DE MALLORCA

La fisioterapia d'osteopatia pediàtrica és una forma especialitzada d'osteopatia per bebes, nins i adolescents. Aquesta teràpia manual, suau i no invasiva té com a objectiu millorar la salut general i alleujar diverses afeccions que poden afectar als joves pacients.

En aquest cas, l'osteòpata pedriàtica utilitza tècniques suaus per alliberar tensions i restriccions en el cos del nin, com manipulacions suaus, mobilitzacions i estiraments.

 

El tractament està dissenyat per a que sigui segur i efectiu per els infants, respectant la seva delicada estructura corporal i necessitats úniques de desenvolupament.

Osteópata per bebes

Durant les sessions, l'osteòpata es concentra en alliberar tensions i restriccions en els teixits tous del bebe, que es poden haver originat durant el naixement o com a resultat de l'estil de vida i el creixement del bebe. L'objectiu és millorar la mobilitat, alleujar possibles molèsties i promoure un desenvolupament saludable.

Aquest tipus de tractament pot ser beneficiós per a problemes com còlics, problemes de son, dificultats d'alimentació, o simplement per assegurar un desenvolupament harmoniós del bebe.

Fisioterapia pediàtrica

En la fisioteràpia pediàtrica, els nostres professionals utilitzen exercicis terapèutics, jocs i altres mètodes per fomentar el desenvolupament motor, millorar la força i la coordinació, a més de tractar afeccions musculoesquelètiques o neurològiques.

Osteopatia pediàtrica

L'osteopatia pediàtrica es basa en tècniques manuals per detectar i tractar desequilibris i restriccions en els teixits del cos dels nins. Aquest enfocament és suau i no invasiu, i es centra en promoure l'equilibri natural del cos i millorar el benestar general del nen.

bottom of page