top of page
_DSC3856.jpg

CÒLIC DEL LACTANT A PALMA DE MALLORCA

El còlic del lactant és una condició típica en bebes i que pot durar uns quants mesos. Es caracteritzada per episodis de plor intens i prolongat sense motiu aparent. Encara que la causa exacta del còlic no és del tot clara, sovint es relaciona amb immaduresa del sistema digestiu del bebe, gasos, o sensibilitat a certes substàncies presents en la llet materna.

Els símptomes típics del còlic inclouen plor inconsolable durant diverses hores al dia, generalment al vespre, i es poden acompanyar de signes com tensió abdominal, cames recollides cap al ventre i gasos. Encara que el còlic és estressant tant per els bebes com per els pares, generalment és inofensiu i tendeix a resoldre's espontàniament al voltant dels tres a quatre mesos d'edat.

Tractament del Còlic del Lactant

Al nostre centre a Palma de Mallorca, oferim tractaments especialitzats per al còlic del lactant. Utilitzem tècniques suaus i efectives per alleujar el malestar del teu bebè, millorant-ne el benestar i el descans familiar. Els nostres professionals estan altament capacitats per proporcionar latenció que el teu nadó necessita.

Experts en Còlic del Lactant a Palma de Mallorca

A Palma de Mallorca, els nostres experts en còlic del lactant estan dedicats a proporcionar alleugeriment ràpid i segur. Utilitzem un enfocament holístic que inclou avaluacions detallades i tractaments personalitzats per abordar les causes subjacents del còlic. La nostra missió és garantir el benestar i la felicitat del nadó.

Osteopatia per a nadons amb còlics a Palma de Mallorca

A Palma de Mallorca, els nostres osteòpates especialitzats ofereixen tractaments per a nadons amb còlics. L'osteopatia per a nadons amb còlics utilitza tècniques suaus i precises per alleujar el malestar digestiu, millorant el confort i el benestar del nadó. Els nostres professionals garanteixen un enfocament segur i eficaç per tractar els còlics del nadó.

bottom of page