top of page
025escentre2021_edited.jpg

TRACTAMENT D'OSTEOPATIA A PALMA DE MALLORCA

Els nostres tractaments d'osteopatia estan recolzats per molts anys d'experiència i d'estudis, l'equip d'osteopates del centre es compromet a millorar la teva anatomia i, per tant, millorar la teva qualitat de vida i la del teu organisme viu.

La medicina osteopàtica és la solució als teus problemes de mobilitat; si tens problemes de mobilitat, incomoditat òssia o diferents tipus de lesions, som la solució que necessites.

Teràpia d'Osteopatia: Tractament de patologies

es centra en la relació entre l'estructura i la funció del cos. Els osteòpates utilitzen tècniques manuals suaus i específiques per avaluar, diagnosticar i tractar diverses patologies i disfuncions musculoesquelètiques. Aquest enfocament terapèutic busca restaurar l'equilibri i la mobilitat al cos, promocionant l'autoregulació i la capacitat de curació natural.

Osteopatia Integral: Disciplina terapètutica

Més enllà d´aconseguir una recuperació completa, apliquem teràpia esportiva per tal d´aconseguir la millor versió de l´esportista, convertint-te en un atleta més fort, resistent i flexible, i aconseguiràs prevenir lesions amb més facilitat.

Osteopatia com a medicina alternativa

Cada sessió està perfectament adaptada a les vostres necessitats, des de la prevenció de lesions fins a reforçar i optimitzar cada múscul. Et proporcionarem les millors eines i tècniques per assolir el teu màxim potencial, pensant en tu i en les necessitats.

bottom of page