top of page
025escentre2021_edited.jpg

MASSATGE A PALMA DE MALLORCA

El massatge és una pràctica terapèutica que implica manipular els teixits tous del cos. S'utilitza principalment per la reducció del dolor i la tensió muscular, la millora de la circulació sanguínia, l'augment de la flexibilitat, i la promoció de la relaxació general.

El massatge es pot utilitzar com a part d'un tractament per a condicions mèdiques específiques, com l'artritis o la fibromiàlgia, o simplement com una manera de relaxar-se i cuidar-se.

Osteópata per bebes

Durant les sessions, l'osteòpata es concentra en alliberar tensions i restriccions en els teixits tous del bebe, que es poden haver originat durant el naixement o com a resultat de l'estil de vida i el creixement del bebe. L'objectiu és millorar la mobilitat, alleujar possibles molèsties i promoure un desenvolupament saludable.

Aquest tipus de tractament pot ser beneficiós per a problemes com còlics, problemes de son, dificultats d'alimentació, o simplement per assegurar un desenvolupament harmoniós del bebe.

Fisioterapia pediàtrica

En la fisioteràpia pediàtrica, els nostres professionals utilitzen exercicis terapèutics, jocs i altres mètodes per fomentar el desenvolupament motor, millorar la força i la coordinació, a més de tractar afeccions musculoesquelètiques o neurològiques.

Osteopatia pediàtrica

L'osteopatia pediàtrica es basa en tècniques manuals per detectar i tractar desequilibris i restriccions en els teixits del cos dels nins. Aquest enfocament és suau i no invasiu, i es centra en promoure l'equilibri natural del cos i millorar el benestar general del nen.

bottom of page